Spiridus Body Energizer

Aplicatia Spiridus Body Energizer o puteti descarca pentru telefoanele cu Android, cu plata prin Card, de aici: 

Get it on Google Play

Pentru cei care nu doresc sa utilizeze platile cu cardul, va oferim plata cu numerar prin Western Union sau in contul meu personal deschis la BRD cu nr.RO40BRDE445SV71049914450,pe numele Grabany Tiberiu.

Astfel, va puteti duce la orice banca din Romania care ofera plati prin Western Union sa platiti suma de 40 RON catre mine, Tiberiu Grabany din Bucuresti, Romania.

Taxele pentru aceasta plata sunt de 20 RON.

Daca platiti cu numerar in contul meu de la BRD, atunci taxele sunt zero.

Pentru a putea achizitiona aplicatia, va rog ca, dupa efectuarea platii, sa trimiteti un email catre tiberiugrabany@gmail.com cu Subiectul: Plata Aplicatie Spiridus si cu o copie a numarului de la Western Union care se numeste MTSCN si se gaseste in partea din dreapta sus la chitanta dvs sau cu o copie a chitantei bancare de la BRD. Puteti face o poza cu telefonul si sa o atasati la acel email.

Numai dupa trimiterea acestui email veti primi un raspuns cu aplicatia atasata.

Atentie, trebuie ca subiectul email-ului sa fie Plata Aplicatie Spiridus si sa trimiteti o imagine a chitantei cu care ati efectuat plata atasata, altfel nu veti primi aplicatia, deoarece raspunsul se va face automat.

In cazul in care aveti nevoie de asistenta in vederea descarcarii si instalarii aplicatiei in telefonul dvs Android sau de orice alta natura, va rog sa-mi trimiteti un email la adresa tiberiugrabany@gmail.com in care sa specificati problema dvs si sa-mi lasati un numar de telefon unde sa va sun.

Va voi contacta in cel mai scurt timp posibil.

Descrierea modalitatii de utilizare a aplicatiei noastre.