Pentru comenzi şi alte informaţii vă rugăm să trimiteti email la qme1995@yahoo.com
sau sa sunaţi la numarul de telefon 0723.678.617
 

Contraindicaţii

Folosirea Spiriduş®-ului în timpul zilei poate să inducă o stare de somnolenţă similară cu ceea ce vi se întâmplă atunci când sunteţi în preajma cuiva care doarme. De aceea, nu este recomandată utilizarea lui atunci când sunteţi la volan sau activitatea pe care o desfăşuraţi vă solicită o atenţie deosebită.

Spiriduş®-ul NU poate fi folosit de persoanele care utilizează pacemaker (stimulator cardiac), din cauza interferenţelor electromagnetice care pot apărea între cele două aparate. De asemenea, persoanele cu proteze auditive, nu îl pot folosi în zonele respective, pentru a evita aceleaşi interferenţe electromagnetice.

Gravidele trebuie să evite zona abdominală.

ATENŢIE!!! Pentru a înlătura riscul de pătrundere a transpiraţiei în interiorul aparatului, fapt ce poate afecta funcţionarea normală a acestuia, nu se recomandă plasarea Spiriduş®-ului între piele şi haine, ci pe haine. Terapia nu necesită contactul direct între aparat şi organism.

ATENŢIE!!! Spiriduş®-ul NU înlocuieşte tratamentul medicamentos. Singurul în măsură să dispună întreruperea tratamentului medicamentos este medicul dumneavoastră.

ATENŢIE!!! Dacă nu este utilizat zilnic efectele Spiriduş®-ului scad (să ne aducem aminte că starea corpului biologic se degradează destul de rapid în lipsa perioadelor de somn profund), aceasta datorită faptului că fiecare zi este o nouă ocazie de a fi supus agresiunilor de tot felul: curenţi de aer într-o încăpere sau maşină, insolaţie, hrană, poluare, lovituri, zgomote puternice, câmpuri electromagnetice tip ecran TV, telefon mobil, calculator, etc.

 
Copyright © 2005-2013 MAC Electro Industrial CIF: RO5749122 Nr.R.C.: J40/10250/1994 - toate drepturile rezervate
Spiriduş® Marcă înregistrată la O.S.I.M. sub nr. 57110/2003, 57111/2003, 58761/2004
Certificat ISO 9001 cu nr. 9863 C