Pentru comenzi şi alte informaţii vă rugăm să trimiteti email la qme1995@yahoo.com
sau sa sunaţi la numarul de telefon 0723.678.617


....................................................................................................................................................... 

Practicile orientale străvechi, Biblia precum şi alte scrieri antice vorbesc de importanţa odihnei în general şi a somnului în special pentru sănătatea corpului nostru fizic. Înţelepţii vremurilor trecute, dar şi specialiştii zilelor noastre au pus şi pun un accent deosebit pe diversele tehnici orientale de relaxare şi vindecare precum Yoga, Reiki, etc.

Efectele benefice ale acestora sunt acum şi la îndemâna celor care nu au timp sau dispoziţia de a urma cursuri de iniţiere în tehnicile orientale de terapie bioenergetică.

Un dispozitiv electronic denumit Spiriduş® vă ajută ca multe din inconvenientele biologice datorate uzurii organismului să dispară.

Obişnuitele dureri reumatice, oboseala cauzată de stresul zilnic vor deveni amintire utilizându-l. Le va lua locul o stare de confort fizic şi psihic, de încredere în capacitatea corpului dumneavoastră biologic de a vă fi alături în toate momentele de încercare pe care existenţa în plan material vi le rezervă.

De-a lungul timpului s-au observat efecte benefice în următoarele cazuri: reumatism cronic şi acut, migrene, insomnie, nevroze, dureri articulare, artrită, osteoporoză, fracturi osoase, afecţiuni cardiovasculare, circulaţie sanguină deficitară, disfuncţii sexuale, afecţiuni ginecologice, incapacitate de concentrare, disconfort meteo, afecţiuni respiratorii, astm, tulburări endocrino-metabolice, diabet, patogenia oncologică, etc.

Folosirea Spiriduş®-ului amplifică potenţialul imunitar al corpului biologic în faţa diverselor infecţii virale şi microbiene. De asemenea, creşte debitul sanguin, lucru ce favorizează scurtarea perioadelor de convalescenţă cât şi prevenirea diverselor afecţiuni metabolice.

Cel mai interesant şi aparent surprinzător efect este o întinerire a organismului care apare lent în timp, datorită faptului că diviziunea celulară, care are perioada completă de 7 ani, se face mai corect în condiţiile unui cuplaj corp biologic - corp informaţional mai bun.

Aparate oarecum similare Spiriduş®-ului există în Germania, în Statele Unite, în Marea Britanie. Toate aceste aparate generează pulsuri electromagnetice de foarte joasă frecvenţă, cu intensităţi şi amplitudini comparabile cu cele emise de creier, mult mai mici decât magnetismul terestru, fiind astfel total lipsite de nocivitate şi nepoluante. Dacă în Statele Unite un astfel de aparat ajunge să coste în jur de 2.500 USD, Spiriduş®-ul este cu un ordin de mărime mai ieftin şi cel puţin la fel de performant.

Pentru a înţelege cum acţionează această terapie asupra organismului, să analizăm impactul pe care îl are radiaţia electromagnetică de foarte joasă frecvenţă asupra sănătăţii umane.

Pentru aceasta plecăm de la câteva observaţii. Intervalele de somn profund sunt caracterizate la nivelul creierului de emisia unor unde electromagnetice de foarte joasă frecvenţă denumite delta. Acestea sunt perioade active ale organismului, ce implică un consum energetic ridicat. De ce mobilizează corpul atâta energie putem înţelege mai uşor plecând de la modelul oriental al structurării organismului nostru. El presupune existenţa a cel puţin două corpuri. Unul, cel material, este caracterizat de tot ce se întâmplă la nivel electromagnetic, celular, iar celălalt informaţional, este caracterizat de un nivel fizic mai subtil, probabil neutrinic şi cuprinde tot universul de informaţii necesare funcţionării celui material, biologic.

Un cuplaj (Yoga, în sanscrită) cât mai bun între aceste două corpuri, conduce la o stare de sănătate optimă. Ce realizează acest cuplaj sau mai simplu care sunt elementele celor două corpuri a căror stare defineşte cuplajul? Cultura indiană le denumeşte chakre (roată, vârtej, din sanscrită), iar în occident sunt numite noduri energetice. Starea lor spune totul despre sănătatea unui om. Dacă la nivelul corpului informaţional (denumit astral, eteric, subtil, etc.), starea chakrelor nu este alterabilă, în schimb, în corpul material, biologic de-a lungul vieţii apare o diminuare a caracteristicilor acestor zone. Atunci când una sau mai multe chakre sunt afectate, organismul biologic este şi el în suferinţă.

Prin diverse tehnici, Yoga, Reiki, etc. orientalii refac starea chakrelor. Întotdeauna acest proces de refacere este însoţit de prezenţa undelor cerebrale ale practicantului, vindecătorului, terapeutului, după caz. Folosirea Spiriduş®-ului va face acest lucru pentru dumneavoastră, eliminând şi starea de dependenţă de capacitatea sau posibilităţile altora de a vă fi alături. Foarte important, el nu transmite utilizatorului stările deficitare sau influenţele nocive pe care le poate avea un terapeut în momentul în care face tratamentul. El îşi face treaba indiferent de starea dumneavoastră psihică sau fizică.

Fiind un bun prieten va fi la dispoziţia dumneavoastră oricând şi oriunde. Doar din când în când va trebui să-i înlocuiţi bateria şi asta o dată sau de două ori pe an în funcţie de cât îl solicitaţi.

Copyright © 2005-2013 MAC Electro Industrial CIF: RO5749122 Nr.R.C.: J40/10250/1994 - toate drepturile rezervate
Spiriduş® Marcă înregistrată la O.S.I.M. sub nr. 57110/2003, 57111/2003, 58761/2004
Certificat ISO 9001 cu nr. 9863 C