Pentru comenzi şi alte informaţii vă rugăm să trimiteti email la qme1995@yahoo.com
sau sa sunaţi la numarul de telefon 0723.678.617
 
expand all contract all
Întrebări frecvente
 
Ce este dezechilibrul energetic şi cum se manifestă el?
Răspuns: Dezechilibrul energetic este starea biologică în care anumite componente ale organismului (ţesuturi, organe, etc.) intră în stări energetice al căror efect este perturbarea proceselor metabolice celulare cu repercursiuni în starea de sănătate. Diferenţele energetice celulare se manifestă apoi şi în circulaţia sanguină locală, în schimburile ionice prin membrana celulară, inclusiv în oxigenarea celulară. Dezechilibrul energetic este sesizat şi în domeniul spectral şi în intensitatea diferită a fondului radiativ caracteristic proceselor metabolice celulare.
De ce este dezechilibrul energetic riscant pentru sănătate?
Răspuns: Dacă apar căderi ale stării energetice celulare locale, ele conduc în timp la funcţionalitate defectuoasă la nivel de organe (pancreas, ficat, etc.), care dacă se menţine se transformă la momentul diviziunii celulare în degenerări informaţionale în structura ADN-ului, echivalente instalării bolii fizice.
Ce demonstrează corecţia informaţională ADN la momentul diviziunii celulare?
Răspuns: Procesele de corecţie informaţională la nivelul ADN demonstrează existenţa unei matrice informaţionale (corp eteric, astral, suflet) care nu este afectată de procesele fizice caracteristice lumii materiale, electromagnetice.
Ce sunt undele cerebrale şi cum apar ele?
Răspuns: Undele cerebrale sunt radiaţie electromagnetică emisă de structura neuronală la momentul transferului impulsului nervos de la o celulă la alta. Domeniul lor de frecvenţă este în legătură directă cu volumul de informaţii transmis şi prelucrat de sistemul nervos. Astfel, dispariţia informaţiilor vizuale prin închiderea ochilor sau prin defocalizarea vederii, face ca domeniul spectral al undelor cerebrale să scadă mult, coborând într-un timp scurt în domeniul alpha. Frecvenţele sunetelor recepţionate induc frecvenţe similare la nivelul undelor cerebrale şi acest lucru face ca muzica să fie un foarte bun programator al stării de sănătate.
Care este legătura dintre starea psihică şi spectrul cerebral?
Răspuns: O stare psihică relaxată, detaşată, favorizează un spectru cerebral în frecvenţe joase care la rândul lui influenţează starea de sănătate prin menţinerea cuplajului energetic dintre corp şi radiaţia Schumann din mediu.
Cum poate starea psihică să determine căderea metabolismului celular?
Răspuns: O stare psihică agitată implicând schimbări bruşte ale frecvenţelor cerebrale sau suspendarea activităţii cerebrale prin blocaj emoţional poate perturba fluxul informaţional dintre sistemul nervos central şi celulele aflate sub comanda acestuia. Lipsa coordonării informaţionale poate să ducă la căderea temporară a metabolismului celular. Perpetuarea stării favorizează apariţia metabolismului de tip cancerigen la nivel celular, stare în care celula îşi rezolvă singură nevoile metabolice, dar nemaiparticipând la metabolismul general al organismului. Această stare duce în final la întreruperea funcţiilor vitale.
Care este rolul neurotransmiţătorilor în confortul psihic?
Răspuns: Există neurotransmiţători care inhibă transferul impulsului nervos către sistemul nervos central favorizând o stare psihică relaxată, fără dureri. Endorfinele sunt un astfel de neurotransmiţător, iar tehnicile medicale orientale cât şi terapia E.L.F. măresc producţia de endorfine din organism.
Ce domeniu spectral cerebral favorizează tehnicile medicale orientale?
Răspuns: Domeniile spectrale cerebrale favorizate de tehnicile medicale orientale sunt alpha şi theta, domeniile de recuperare energetică la nivelul structurilor celulare.
Ce este sintonia şi care este rolul ei în procesul de recuperare şi echilibrare energetică?
Răspuns: Sintonia, ca fenomen rezonant între două sisteme, este procesul de bază în recuperarea energetică a structurilor celulare. Din cauza diferenţei enorme dintre lungimea de undă a radiaţiei Schumann (42.000 km) şi dimensiunile corpului uman (2 m) nu poate apărea un efect de antenă acordată în dimensiuni, la nivelul organismului biologic. Singurul fenomen ce poate favoriza recepţia radiaţiei Schumann este un proces rezonant între radiaţia din mediu şi structurile biologice. Acest lucru apare în timpul somnului când frecvenţele cerebrale scad la valori în jur de 7-8 Hz. Acelaşi lucru se exersează prin tehnicile de meditaţie, care stau la baza medicinei tradiţionale orientale. O stare psihică calmă, relaxată este de natură să ajute la recuperarea stării energetice a structurilor celulare biologice.
Care sunt condiţiile de mediu care favorizează recuperarea şi echilibrarea energetică?
Răspuns: Condiţiile de mediu favorizante în procesele de recuperare şi echilibrare energetică sunt legate direct de reţeaua Hartman sau mai direct spus de prezenţa maximelor rezonante ale radiaţiei Schumann. În general înălţimile, cum sunt munţii sau clădirile deosebit de înalte, favorizează maximele. De asemenea, structurile piramidale sunt antene de recepţie şi emisie secundară ale radiaţiei Schumann. Cristalele ce au structura rezonantă cu frecvenţele Schumann pot ajuta şi ele în recuperarea energetică.
De ce domeniul E.L.F. este atât de important în energetica biologică?
Răspuns: Orice structură materială are un spectru de frecvenţe electromagnetice caracteristic. Trecerea de la o stare energetică la alta la nivel microscopic nu se face continuu aşa cum pare să se întâmple la scară macroscopică, ci se face în trepte. Acest aspect al lumii materiale a introdus în ştiinţătermenul de cuantă (porţie, în greaca veche) de energie. Ea separă stările energetice în care se poate afla un sistem material. Totalitatea cuantelor ce caracterizează o structură materială este denumită spectrul energetic al structurii. Nucleele atomice au spectrele energetice în domeniul gama şi X electromagnetic. Atomii au domenii spectrale începând cu X şi continuând cu ultraviolet, optic, infraroşu. Moleculele au spectrul în domeniul infraroşu, microunde, UHF radio. Se observă că o dată cu creşterea masei şi a dimensiunilor structurii respective scad în frecvenţă cuantele ce caracterizează spectrul energetic. Structurile biologice celulare, care sunt angrenaje de milioane de molecule, au spectrul energetic în domeniul E.L.F. electromagnetic. Acesta este motivul pentru care domeniul E.L.F. este atât de important în lumea biologică, el caracterizând spectrul energetic al structurilor celulare.
Care este rolul apei din organism în procesele de recuperare a stării energetice celulare?
Răspuns: Apa există în proporţie de peste 70% în organismele biologice. Molecula apei are cel mai larg spectru energetic începând cu optic, infrarosu, microunde ajungând până în radio. Acest fapt face ca spectrul energetic biologic să se lărgească mult, molecula de apă intervenind ca un acumulator - adaptor între radiaţia din mediu şi structurile celulare.

 
Copyright © 2005-2013 MAC Electro Industrial CIF: RO5749122 Nr.R.C.: J40/10250/1994 - toate drepturile rezervate
Spiriduş® Marcă înregistrată la O.S.I.M. sub nr. 57110/2003, 57111/2003, 58761/2004
Certificat ISO 9001 cu nr. 9863 C