Pentru comenzi şi alte informaţii vă rugăm să trimiteti email la qme1995@yahoo.com
sau sa sunaţi la numarul de telefon 0723.678.617
 

Ce spun clienţii despre aparatele Spiriduş®

Deşi am trei medici în familie am început treptat să înlocuiesc medicamentele cu această terapie.

Sunt scriitor şi muzician şi am aflat dintr-o emisiune TV despre aparatul Spiriduş® HC chiar înainte de a fi lansat. L-am achizitţionat cu mare încredere şi pot spune că am făcut o alegere bună. În urmă cu doi ani, datorită unor dureri apărute la sân, soţia a mers la medic şi a fost diagnosticată cu mastoză fibrochistică, afecţiune despre care medicina clasică actuală consideră că nu se vindecă. În prezent soţia mea nu mai are nici un fel de problemă. A folosit intensiv aparatul pe locurile bolnave cu o încredere uriaşă că se va vindeca, lucru care s-a şi întâmplat. În ceea ce mă priveşte s-a dovedit deosebit de util în afecţiuni cardiace, cefalee dar şi în afecţiuni reumatologice. Deşi am trei medici în familie am început treptat să înlocuiesc medicamentele cu această terapie. Recomand cu multă încredere acest tip de terapie tuturor persoanelor cu afecţiuni similare şi nu numai.

Romulus Adrian D., 49 ani, Bucureşti

În mai puţin de o lună am rezolvat suferinţa mea cu sinusurile.

Nu ştiu ce mi-a făcut acest aparat însă eu în mai puţin de o lună am rezolvat suferinţa mea cu sinusurile doar cu terapia ELF, ceea ce nu am rezolvat în ani cu tratamentul alopat recomandat lună de lună de medicul de familie. Şi întrucât sunt pensionară, cu o pensie modestă, am adunat valoarea totală a reţetelor lunare prescrise de medic în decursul unui an. Mare mi-a fost surpriza să constat că suma lor a fost una foarte consistentă şi că puteam să cumpăr într-un an chiar şi 2 aparate Spiriduş®. Recomand celor cu sensibilitate la sinusuri să nu mai stea pe gânduri mai ales că vine primăvara. Pentru mine terapia ELF este un adevărat ajutor în foarte multe probleme de sănătate, nu numai pentru sinusuri.

Maria I., 63 ani, Iaşi

Am cumpărat aparatul Spiriduş® din cauza durerilor reumatice de care sufeream de câţiva ani.

Am 56 de ani şi am artrită reumatoidă de mulţi ani la ambii genunchi. Din păcate, într-una din zile am căzut pe stradă exact în cei doi genunchi atinşi de boală. Amândoi au fost afectaţi, dar la stângul în urma RMN-ului mi s-a spus că am o ruptură de menisc şi ligamentele laterale distruse. Genunchiul arăta foarte rău umflat, imposibil de flexat şi roşu. Deabia mergeam trăgându-mi piciorul. Doctorul a decis că trebuie să văd un chirurg urgent pentru operaţie. Până să ajung la chirurg am decis să folosesc aparatele Spiriduş® căci am două. În 48 de ore durerea m-a lăsat cam 80% şi puteam să merg normal. Gradat am redus orele de aplicare a aparatului şi într-o săptămână, până am ajuns la chirurg deja mă mişcam normal şi aveam stabilitate în genunchi. Când doctorul m-a consultat, mi-a spus ca ligamentele nu pot fi rupte după cum apărea rezultatul în raportul RMN, pentru că mobilitatea genunchiului pe care el a testat-o contrazicea acest diagnostic. Mai mult a respins ideea de operaţie, căci cu o fizioterapie bună muşchii pot fi suficient de întăriţi pentru a putea funcţiona normal.

Iniţial am cumpărat aparatul Spiriduş® din cauza durerilor reumatice de care sufeream de câţiva ani. Azi îl aplic de câte ori este nevoie pe locul dureros. Recomand cu mare încredere tuturor celor cu aceeaşi afecţiune terapia ELF.

Georgeta M., 56 ani, Galaţi

Surprinzător glicemia era în parametrii normali.

Folosesc aparatul Spiriduş® HC de 6 luni şi constat cu bucurie că marea majoritate a problemelor mele de sănătate au dispărut. L-am cumpărat în primul rând pentru că sufăr de diabet şi datorită problemelor de circulaţie sanguină. Tot timpul aveam mâinile şi picioarele reci. Încă din prima săptămână de terapie am simţit furnicături în talpă, semn că circulaţia sanguină începea să revină la normal. După prima lună de utilizare a Spiriduş®-ului mi-am făcut analizele medicale. Surprinzător glicemia era în parametrii normali. După 6 luni de terapie zilnică mă simt foarte bine şi am uitat definitiv de problemele mele de sănătate. Vă recomand acest tip de terapie dacă doriţi să aveţi o circulaţie sanguină foarte bună.

Matei I., 60 ani, Bacău

După 8 luni de terapie zilnică am repetat mamografia, surprinzător nodulii dispăruseră.

Am cumpărat acum 8 ani primul aparat Spiriduş® Ex. Am citit un articol foarte interesant într-un ziar şi mi s-a părut un aparat cu adevărat revoluţionar. Aveam spondiloză cervicală şi dureri foarte mari de cap. L-am aplicat timp de o lună în fiecare seară, la ceafă. Încet, încet durerea de cap a dispărut, iar dimineaţa mă trezeam plină de enegie. Acum un an făcând o mamografie doctorul mi-a descoperit doi noduli la sânul drept. Am refuzat să fac citostatice deoarece eram conştientă de efectele dezastruase asupra organismului. L-am sunat pe dl fizician Muşat Alexandru şi dânsul mi-a sugerat varianta Spiriduş® HC PROFESIONAL. După 8 luni de terapie zilnică am repetat mamografia, surprinzător nodulii dispăruseră. Plină de bucurie şi speranţă i-am mulţumit dlui Muşat şi intregii echipe de cercetători cu care dânsul colaborează. Este un produs 100% românesc şi-l recomand cu încredere.

Maria R., 51 ani, Iaşi

Tuturor celor care au probleme cu prostata le recomand terapia ELF.

Un prieten mi-a împrumutat acum câteva luni Spiriduş®-ul Ex. I-am povestit că am probleme mari cu prostata. Pe atunci urinam de cinci, şase ori pe noapte. Am folosit aparatul aproximativ o lună de zile, în fiecare zi, aplicându-l chiar în zona prostatei. Încă din prima săptămână am observat o îmbunătăţire a stării de sănătate iar acum urinez o singură dată pe noapte. Deoarece am şi dureri reumatismale, la umăr şi genunchi m-am hotărât să achiziţionez şi eu un Spiriduş® HC cu cromoterapie. Tuturor celor care au probleme cu prostata le recomand terapia ELF deoarece nu are efecte secundare asupra organismului.

Gheorghe A., 53 ani, Prahova

Folosind Spiriduş®-ul am scăpat complet de durerile cauzate de spondiloza cervicală.

Folosesc Spiriduş®-ul de aproximativ un an. Înainte luam în fiecare zi câte două pastile de nitrazepam. Acum, cu ajutorul aparatului am renunţat complet la medicamente. Dorm liniştită, iar dimineaţa mă trezesc foarte odihnită. Nu mai am tulburări de ritm cardiac, palpitaţiile au dispărut şi pulsul a revenit la normal. Tensiunea arterială mi-a scăzut de la 20 la 16 si au dispărut complet migrenele. Crizele de dischinezie biliară s-au redus simţitor ca intensitate şi sunt pe cale să dispară. Folosind Spiriduş®-ul am scăpat complet de durerile cauzate de spondiloza cervicală, acestea nemaiapărând nici la shimbarea vremii. Acum sunt mai liniştită şi foarte important, imunitatea mea s-a îmbunătăţit simţitor, nemaifiind nevoie să fac vreun vaccin contra gripei. Recomand terapia ELF atât persoanelor tinere cât şi vârstnice pentru beneficiile sale multiple asupra sănătăţii.

Aneta S., 73 ani, Bucureşti

Virozele respiratorii pe care le făceam primăvara şi toamna au dispărut.

Am cumpărat Spiriduş®-ul HC la recomandarea unui prieten atât pentru beneficiile sale cât şi pentru faptul că aceste tipuri de aparate de fizioterapie sunt printre puţinele avizate de Ministerul sănătăţii. Fac terapia ELF de mai bine de un an periodic, câte trei săptămâni pe lună. Virozele respiratorii pe care le făceam regulat primăvara şi toamna au dispărut. De când folosesc Spiriduş®-ul nu mai am insomnii iar somnul meu a devenit liniştit şi odihnitor. În timpul zilei au dispărut stresul şi crisparea, am devenit mai relaxat, deşi grijile cotidiene au rămas aceleaşi. Am uitat de durerile reumatice la umărul stâng, care mă chinuiau şi necesitau tratamente şi medicamente costisitoare. Simptomul de ficat mărit, constatat de medicul specialist, a dispărut ca urmare a utilizării aparatului, lucru confirmat de acelaşi doctor care mă tratase. De când folosesc Spiriduş®-ul mă simt altfel, iar pofta mea de viaţă a crescut.

Marian D., 60 ani, Braşov

Cu ajutorul terapiei ELF am scăpat de toate aceste suferinţe şi mă simt mult mai bine.

Încă din tinereţe am avut gonartroză, o boală care m-a adus în imposibilitatea de a merge. Din cauza ei, în 2003 am căzut şi mi-am fracturat o mână. Pe lângă aceste suferinţe am şi o discopatie cervicală care mi-a creat mari probleme. La 1 aprilie 2004, nu este păcăleală, mi-am luat un Spiriduş®. L-am folosit zilnic, cu perseverenţă, deoarece sunt o persoana în vârstă, iar pentru mine timpul nu este o problemă. Cu ajutorul terapiei ELF am scăpat de toate aceste suferinţe şi mă simt mult mai bine. L-a folosit şi soţul meu iar rezultatele au fost salutare. Unul din fiii mei, aflat în Canada, a suferit un accident de muncă în urma căruia a rămas cu mari dureri la coloana vertrebală. I-am expediat un Spiriduş® de ultimă generaţie, iar telefonul primit de curând m-a umplut de bucurie. Situaţia fiului meu s-a îmbunătăţit, acesta renunţând la multe din costisitoarele (şi toxice) medicamente pe care le lua. Salut pe această cale ideea formidabilă cu programul rabla. De curând am achiziţionat prin acest program Spiriduş®-ul HC şi sunt foarte mulţumită.

Mariana N., 71 ani, Bucureşti

După numai câteva zile, durerile supărătoare de bilă au devenit mai blânde.

Folosesc Spiriduş®-ul de aproximativ jumătate de an, într-o frecvenţă de 4 sau 5 ori pe săptămână. După numai câteva zile, durerile supărătoare de bilă au devenit mai blânde, iar după o lună au încetat complet. Când şi când mai imi dau câte un semnal surd, mult diminuat, dar atunci apelez imediat la aparat şi dispar pe loc. Am o stare generală bună, un tonus psihic excepţional, datorate tot acestui extraordinar aparat, care m-a ajutat în activitatea mea profesională, care este foarte intensă şi solicitantă. Voi folosi cu încredere Spiriduş®-ul şi ma bizui în continuare pe ajutorul şi prietenia lui.

Roxana S., 41 ani, Câmpina

Oboseala cronică şi depresia s-au diminuat semnificativ.

De 7 ani sufăr de o depresie puternică, insomnii, oboseală cronică şi anxietate. După ce am făcut toate investigaţiile am urmat tratamentul medicamentos recomandat de medicul psihiatru. Medicamentele pentru astfel de depresii sunt foarte puternice şi după un timp nu le mai puteam suporta. Atunci familia mea s-a decis să caute alternative la starea mea de sănătate. Astfel au aflat de existenţa terapiei ELF. Mama mea a cumpărat Spiriduş®-ul HC (cu cromoterapie pentru corecţia aurei) şi încrezătoare am început terapia. După un an de utilizare zilnică a Spiriduş®-ului iată care au fost rezultatele:

  • somnul este recuperat, deci a dipărut insomnia;
  • au dipărut stările de paranoia, fapt confirmat şi de medicul specialist;
  • anxietatea a dipărut aproape total;
  • oboseala cronică şi depresia s-au diminuat semnificativ.

Prin urmare sunt foarte mulţumită de performanţele terapiei ELF în cazul meu. De curând am primit acceptul medicului să mă pot angaja şi să lucrez. Acum sunt mult mai optimistă şi încrezătoare în forţele mele proprii.

Nicoleta R., 32 ani, Braşov

Oriunde înregistrez o durere îl pun imediat şi în scurt timp mă relaxează.

Pentru mine aparatul Spiriduş® este cel mai bun prieten. Oriunde înregistrez o durere îl pun imediat şi în scurt timp mă relaxează, îmi ia parcă durerea cu mâna. Câteodată mai am şi cârcei la picioare, pun imediat aparatul şi în 15-20 de minute îmi dispar. Am avut picioarele şi tălpile de plumb. Observaţi că folosesc timpul trecut, pentru că acum pot circula mult mai bine şi mi-am recăpătat mobilitatea. Am avut ameţeli şi dezechilibre, folosind terapia ELF au dispărut. Am reuşit prin aplicări repetate, zilnice, să-mi rezolv şi durerile cervicale care au fost destul de puternice şi cu extensie în braţul stâng. L-am recomandat şi prietenilor mei şi aceştia se simt mult mai bine cu ajutorul terapiei ELF. Vă mulţumim că existaţi în viaţa noastră ca prim ajutor la nevoie.

Alexandru M., 84 ani, Bucureşti
 
Copyright © 2005-2013 MAC Electro Industrial CIF: RO5749122 Nr.R.C.: J40/10250/1994 - toate drepturile rezervate
Spiriduş® Marcă înregistrată la O.S.I.M. sub nr. 57110/2003, 57111/2003, 58761/2004
Certificat ISO 9001 cu nr. 9863 C