Pentru comenzi şi alte informaţii vă rugăm să trimiteti email la qme1995@yahoo.com
sau sa sunaţi la numarul de telefon 0723.678.617
 

Termeni şi condiţii de utilizare

Utilizarea site-ului Spiridus.com (incluzând vizitarea şi achiziţionarea produselor) implică acceptarea anumitor termeni şi condiţii de utilizare ce sunt detaliaţi în paragrafele următoare.

Comunicări electronice

Site-ul Spiridus.com şi toate informaţiile conţinute sunt proprietate a MAC Electro Industrial, CIF: R5749122 Nr.R.C.: J40/10250/1994, strada Magneziului, nr. 23, Bucureşti, sector 2.

Utilizarea site-ului Spiridus.com implică acceptarea comunicării în mod electronic. Utilizatorul consimte să primească comunicări pe cale electronică din partea MAC Electro Industrial, fie prin e-mail sau telefon, fie prin afişare pe site. Utilizatorul este de acord cu faptul că toate comunicările electronice satisfac aceleaşi cerinţe legale ca şi comunicările în scris.

Politica de confidenţialitate

Spiridus.com duce o politică strictă de respectare a confidenţialităţii datelor clienţilor. Spiridus.com se angajează să nu transmită datele personale ale clienţilor către terţi şi să le folosească numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii).

Spiridus.com nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Excepţie pot face cazurile prevăzute de lege sau cele în care avem acordul dumneavoastră scris.

Returnarea produselor

Conform art. 7, alin. 1 din Ordonanţa Guvernului nr. 130/2000, aprobată cu modificări prin Legea 51/2003: Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă de la data primirii lor de către consumator.

Conform art. 8 din Ordonanţa sus-menţionată: Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunţării contractului de către consumator. Suma returnată nu va conţine nicio cheltuială de transport.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeasi stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi cu toate documentele care l-au însoţit).

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul iniţial sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opţiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Această clauză se aplică în cazul achiziţionării de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în art. 2 lit. e.

Garanţia produselor

Garanţia se soluţionează la sediul MAC Electro Industrial, Strada Magneziului, Nr. 23, Bucureşti, Sector 2, prin repararea sau înlocuirea produsului defect. Soluţionarea garanţiei se va face în maximum 15 zile calendaristice.

Condiţiile de garanţie sunt în conformitate cu Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992, Legea 449/2003 şi Ordonanţa Guvernului nr. 174/2008. La solicitarea garanţiei este necesară prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte, împreună cu accesoriile şi copiile de pe factura fiscală şi certificatul de garanţie. În cazul în care produsele ajung neînsoţite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluţiona garanţia.

Nu fac obiectul garanţiei produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, componente arse, etichete deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiţii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variaţii mari de temperatură şi presiune, şocuri mecanice extreme, manipulare incorectă, etc.), produsele care prezintă pătrundere de lichide sau alte substanţe corozive în interior sau intervenţie mecanică asupra lor.

Copyright

Tot conţinutul site-ului Spiridus.com (text, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe şi orice alte date) este proprietatea MAC Electro Industrial şi este protejat în conformitate cu Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările ulterioare. Niciun material nu poate fi reprodus fără acordul scris al MAC Electro Industrial.

Modificări

MAC Electro Industrial îşi rezervă dreptul, la discreţia sa, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conţinutul site-ului Spiridus.com, termenii şi condiţiile de utilizare, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Utilizatorul Spiridus.com are obligaţia de a verifica în mod regulat termenii şi condiţiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de către MAC Electro Industrial, va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să viziteze site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.

Ultima actualizare: 20 martie 2009.

 
Copyright © 2005-2013 MAC Electro Industrial CIF: RO5749122 Nr.R.C.: J40/10250/1994 - toate drepturile rezervate
Spiriduş® Marcă înregistrată la O.S.I.M. sub nr. 57110/2003, 57111/2003, 58761/2004
Certificat ISO 9001 cu nr. 9863 C